19.9.2018 Kohti monitoimijaista perhetyötä ja perhekuntoutusta - Perhetyön erilaiset muodot ja sisällöt

19.09.2018 | klo 12:00:00 - 12:00:00

Kohti monitoimijaista perhetyötä ja perhekuntoutusta  -   Perhetyön erilaiset muodot ja sisällöt

Pohjois-Savon perhetyön ja perhekuntoutuksen yhteiskehittämispäivä

 

Aika 19.9.2018 klo 12.00–15.45, Paikka: Puurtilan seurakuntakoti, Murhilahdentie 94, 78310 Varkaus.

Mitä:                 Yhteiskehittämispäivässä jatketaan oman maakunnan perhetyön ja perhekuntoutuksen monialaista LAPE-kehittämistä. Päivän aikana keskitytään perhetyön palvelujen määrittelyyn sisältöelementtien avulla (hoito, konkreettinen apu ja ohjaus sekä arviointi, pohjautuu monitoimijaisen perhetyön ja perhekuntoutuksen mallinnukseen, voit tutustua raporttiin tästä). Perhetyön palveluja ovat sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö, avo- ja laitosperhekuntoutus sekä sijaishuollossa tehtävä perhetyö.

Päivän tarkoituksena on luoda yhtenäistä näkemystä perhetyöstä maakunnallisena sosiaalipalveluna, jotta asiakkaat saavat tasalaatuista palvelua ympäri Pohjois-Savoa. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan siihen, millaiseksi perhetyö rakentuu tulevassa maakunnassa.

Kenelle:            Erityisesti LAPE-ohjelman kehittämiseen mukaan tuleville sosiaalialan, terveydenhuollon, sijaishuollon, koulun ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja esimiehille, kokemusasiantuntijoille sekä kehittäjille, kouluttajille, tutkijoille ja opiskelijoille. Tavoitteena on saada kattava edustus eri alojen asiantuntijoista moniäänisyyden mahdollistamiseksi.

Järjestäjä:         Pohjois-Savon lasten, nuorten ja perheiden palvelujen muutosohjelma YHDESSÄ! Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus ISO ja Kuopion kaupunki

 

Tilaisuus on maksuton, tarjoamme kahvit.

 

Lisätietoja:      

Laura Nyyssönen

lastensuojelun kehittämisasiantuntija, Kuopion kaupunki

p. 044-7183703, laura.nyyssonen@pohjois-savo.fi

 

Päivi Malinen

 erityisasiantuntija, sosiaalityö, ISO

p. 044-0246415, paivi.malinen@isonet.fi

Kuvat ja videot